Produktbilder og beskrivelse


 

 

 RENSEKREM.

Kremen er basert på kokosolje som løser opp smuss og sminkerester. Vaskes enkelt av med lunkent vann. Inneholder ikke såpe eller andre vaskeråstoffer, er derfor meget mild og skånsom mot huden. 

 

 

01  KAMILLA  Rensekrem 100 ml

 

 FOTKREM, Kjølende

Inneholder allantoin og uttrekk av ringblomster og kamille  Den har en helende og legende virkning på tørr og sprukken hud og hjelper mot kløe. Tilsetning av peppermynte gjør den herlig forfriskende. CitronTea-Treeolje beskytter mot fotsopp .Farnesol har deodoranteffekt, motvirker lukt, men ikke fukt. Hurtig-absorberende planteoljer gjør huden myk.  Vær snill mot føttene dine, det lønner seg!

02  KAMILLA  Fotkrem kjølende 100 ml

 

 

 FOTKREM, Varmende

 Basis som foregående, men inneholder norske, økologiske eteriske oljer av gran, furu og einer. Disse skal ha god effekt på gikt , reumatisme og muskelsmerter. Kremen er derfor et universalpreparat som kan brukes til hele kroppen.

 

03  KAMILLA  Fotkrem varmende 100 ml

 URTEKREM MED VITAMINER.

En nærende og beskyttende krem for voksen hud. Inneholder mandel- og tistelolje som trekker lett inn i huden. Kremen er tilsatt vitamin A, og E. Uttrekk av kamille og ringblomst stimulerer huden. Duften kommer fra  rene eteriske oljer. Kremen er like god som dag- og nattkrem. Fjerner ikke rynker, men myk og sunn hud gjør dem mindre fremtredende!

-

04  KAMILLA  Urtekrem med Vitaminer     50 ml

  URTEKREM MED AHA-FRUKTSYRE...

 Base som foregående krem, men inneholder 6% fruktsyre fra tomat. Dette er en dagligkrem, ikke en kurkrem. Fruktsyren virker som en myk peeling. Løser opp talg og døde celler i hudoverflaten, og motvirker tilstoppede porer. Virker re-genererende på uren, trett  eller skadet hud, og egner seg også godt til ungdomshud.

-

05  KAMILLA  Urtekrem med AHA fruktsyre  50 ml

  URTEKREM MED HONNING

 Base som til urtekrem med vitaminer, men tilsatt ca. 6% mild, lys blomsterhonning uten honningens litt emmene lukt. Honning inneholder mange viktige enzymer og vitaminer som gir næring og beskyttelse til huden. Den er også fuktighetsbevarende, og er derfor velegnet til tørr og sart hud.

-

06  KAMILLA  Urtekrem med Honning       50 ml

 

 BABYSALVE

Mandel-, oliven- og ringblomstolje,  lanolin og bivoks er ingrediensene i denne deilige bleiesalven. Lanolin bryter ned ammoniakk i urin og avføring og motvirker etsing av huden. Kan brukes overalt hvor huden trenger ekstra beskyttelse og/ eller næring. Salven er også idéell som kuldekrem, da den er vannfri.  

 OBS!  Alle fettstoff kan sette flekker på klær.

07  KAMILLA  Babysalve med Lanolin  100 ml

 

 

 PSO-KREM.

En fet, men behagelig krem med et rikt utvalg av urter ,planteoljer, eteriske oljer og gavnlige stoffer som alle har en gunstig virkning på eksem og psoriasis. Myker opp huden, nærer, demper kløe og virker oppbyggende på skadet hud.

 

08  PSO-krem  100 ml

 


 LEBEPOMADE.

Frisk smak av peppermynte! Gir en behagelig beskyttelse av leppene uten å virke fettete. Inneholder bivoks, mandel-, tistel- og ringblomstolje, samt citron tea-tree og peppermynteolje. Hindrer leppene i å sprekke, og beskytter mot leppesår (frostsår).                   Fåes med og uten rødbete farge.

10  Lebepomade Natur.    Skruhylse. 4,5 ml

11  Lebepomade Svak rød. Skruhylse. 4,5 ml

 

 

 AFTER SHAVE LOTION.          

 

En deilig kjølende og frisk gelè   med Aloe Vera og uttrekk av  ringblomst og hamamelis. Aloe Vera og ringblomst virker legende på sår hud og små kuttskader. Hamamelis virker sammentrekkende. Gelèen er også tilsatt litt fettstoff som myker opp og beskytter huden, samt vitamin E og eteriske oljer.

 

 

 

 

 

15  Aloe Vera. Aftershave   100 ml

 

 

  ALOE VERA-GEL

Ren saft av Aloe Barbadensis tyknet med Xanthan til en frisk og kjølende gel. Tilfører fuktighet, bygger opp og stimulerer huden. Leger mindre forbrenninger, insektstikk, kløe og småsår. Ideell som after-shave gel

 

 

 

 

 

 

 

16  Aloe Vera. GEL   100 ml

 

 

 SHAMPOO FOR HÅR OG KROPP.

Gir en god start på dagen. Med sitt innhold av rene såperåstoffer fremstilt av vegetabilske oljer og -fettstoffer bevarer den hudens naturlige syrekappe og er riktig for din intimhygiene. Uttrekk fra einer, nesle, bjerk og kjerringrokk  stimulerer huden, gir håret glans og motvirker flass . Med Panthenol, (vit. B.5) Inneholder ca. 30% såperåstoff, meget riktskummende og drøy

 

 

 

 

 

 

17  KAMILLA  Shampoo for hår og kropp   250 ml

 

 

  BALSAM.

 

Med rosmarinduft. Mild, ren og effektiv. Er basert på guarkjernemel som virker antistatisk, og vegetabilsk voksemulgator.

 

 

 

 

 

 

 

18  KAMILLA  Hårbalsam Rosmarin  150 ml

 BABY SHAMPOO.

Mild shampoo med uttrekk av kamille og flytende kokossåpe som er skånsom mot babys sarte hud. Meget drøy, noen dråper er nok. Kan brukes som vaskesåpe/shampoo eller i badevannet. Svakt duftsatt med lavendelolje.

Uten konserveringsmidler  eller andre syntetiske tilsetningsstoffer.

 

 

 

 

 

 

19  KAMILLA  Babyshampoo Kamille  125 ml

 SESONGPRODUKT

 

Et produkt bassert på planteolje og tiosol/titanoxid. Mineralsk solbeskyttelse uten kjemiske tilsetningsstoffer. Den mest naturlige solbeskyttelse du kan finne! Faktorberegning: 1 gr. tiosol og 99 gr. olje = 1x faktor.Uansett faktor må en bruke fornuft når en soler seg.

  

 

 


21  Sololje Faktor 15  100 ml

 

 GIFTFRI MYGG GELÈ

Hemmeligheten er citronelleolje. Den kamuflerer blodlukten, myggen blir retnings- forvirret og flyr videre. Velduftende og mild nok for selv de minste. Meget effektiv!

 

 

 

 

 

 

 

22  KAMILLA  Mygg Gel flaske 100 ml

 ROLL-ON  DEODORANT

En mild og behagelig deodorant med glycerin Blokkerer ikke svetteporene. Inneholder ikke alkohol eller aluminium-salter. Alunkrystaller skaper optimal pH, det motarbeider bakteriedannelse som forårsaker svettelukt. Leveres med duft av Patchouli, Gardenia, Villrose og duftfri .

 

 

 

 

25  KAMILLA  Deodortant Duftfri    60 ml

26  KAMILLA  Deodortant Patchouli  60 ml

27  KAMILLA  Deodortant Villrose   60 ml

28  KAMILLA  Deodortant Gardenia   60 ml


 HÅND- OG BODY LOTION.

En behagelig krem som gjør huden myk og glatt.. Meget god til hendene, trekker lett inn. Har du mye papirarbeid, er den ideell! Inneholder mandel- og tistelolje, og glycerin. Urteuttrekk av ringblomst og kamille virker helende og legende på huden. Ha en flaske innen rekkevidde både hjemme og på jobben!

 

 

 

 

 


30 KAMILLA  Hånd og body lotion  250 ml